• head_banner_01

HDPE HD55110 Kab

Katrangan singkat:

Sinochem Energy
HDPE|Film
Made In China


  • regane :1100-1200 USD/MT
  • Pelabuhan:Xiamen
  • MOQ:1*40GP
  • Nomer CAS:9003-53-6
  • Kode HS:390311
  • Pembayaran:TT, LC
  • Detail Produk

    Katrangan

    HD55110 minangka kelas film poliethelin kapadhetan dhuwur sing apik banget kanggo pangolahan film tipis kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur, kaku sing apik lan segel panas sing apik.Cocog kanggo ngasilake film kemasan umum kanthi ukuran lan kekandelan sing akeh

    Aplikasi

    Digunakake ing tas blanja, tas T-Shirt, Tas ing gulungan, tas sampah, tas re-sealable, tas sanitasi.

    Kemasan

    Tas FFS: 25kg/bag

    PROPERTI NILAI UNIT ASTM
    Kapadhetan (23 ℃) 0.955 g/cm3 GB/T 1033.2
    Indeks leleh (190 ℃/2,16kg) 0.35 g / 10 min GB/T 3682.1
    Tekanan Tensile ing Ngasilake ≥20 MPa GB/T 1040.2
    Regangan Tarik Nominal Ing Break > 800 % GB/T 1040.2

    Cathetan: data ing ndhuwur mung nilai analisis khas, dudu spesifikasi produk, pelanggan kudu ngonfirmasi kesesuaian lan asil liwat tes dhewe.

    PERKARA sing kudu digatekake:

    Produk kudu disimpen ing gudang sing apik, garing, resik kanthi fasilitas proteksi geni sing apik.Nalika nyimpen, kudu dijauhake saka sumber panas lan nyegah sinar srengenge langsung.Dilarang banget kanggo numpuk ing udhara sing mbukak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: